LOVE IS LOVE

Jag blir så otroligt jävla ledsen när jag ser hur folk bråkar via internet över små, små skitsaker. När folk smutskastar varann och är så elaka - över SMÅ SKITSAKER. Saker som inte ens betyder något imorgon. Saker som inte spelar någon roll. Allt för att få lite uppmärksamhet, drama och en adrenalinkick.

Samtidigt sker ett massmord i Orlando, där folk dör på grund utav kärlek. För att de är kära i en person av samma kön. Jag blir äcklad av att skriva detta, för det är så ofattbart och fel. LOVE IS LOVE, förihelvete. Jag kan inte ta in detta. Det finns alltså på riktigt folk där ute som anser att man inte får älska vem man vill.
Något som fullständigt krossar mitt hjärta ännu mer är två vidoes som cirkulerar runt på Twitter. Det är två videos på samma mamma där hon säger att hon inte får tag i sin son, som var på gayklubben där mass-skjutningen ägde rum. Hon säger att hon inte vet vart han är men att han säkert är död. Tänk på det, när ni gnäller och bråkar om små skitsaker.

Uppskatta livet. Det är något jag har lärt mig under det senaste året. Snälla, lägg ingen energi på små bråk och onödiga tjafs. För imorgon kan du eller någon du älskar vara borta, för alltid. Det går inte att påpeka nog hur viktigt detta är.. Uppskatta allt, och ta vara på dig själv och de i din omgivning.

Mitt hjärta blöder.. Love is love.

Gillar

Kommentarer