Lovely weekend

Jag har haft en sån himla bra helg och därför har bloggen glömts bort. Har helt enkelt haft fullt upp. I fredags åkte jag, Linnea och Nora till Jönköping efter skolan för att fynda lite på Black Friday-rean. Fick med mig två plagg hem, en body och en tröja. Vi käkade även kinamat och köpte massa Lindt-choklad, haha. På kvällen hade vi världens myskväll och spelade spel, åt pasta med räkor, kollade på youtube och bara hade det så himla roligt!

I lördags började dagen med frukost på Thimons i Eksjö, vilket var supergott. Sedan var vi en sväng på Dollarstore och köpte bland annat plastmuggar inför kvällen. Väl hemma hos Linnea hade vi en spa-dag och käkade pizza innan vi gjorde oss iordning för kvällen.

Som vanligt var förfesten bäst och utgången sådär. Det var roligt att umgås med mina fina vänner, som alltid. De är ju bara BÄST! Man kan liksom inte vara så fina som minna vänner är!!

Idag tog jag en riktigt lång sovmorgon, duschade och sedan fick jag ett riktigt roligt meddelande. En barndomsvän som jag inte har träffat på tre år var i närheten och ville träffas. Så hon kom hit och nu har vi umgåtts hela dagen!! Det känns verkligen som att vi aldrig varit ifrån varandra, och fyy vad kul vi har haft idag!! Nu avrundas kvällen med tacopaj och seriemys, bra uppladdning inför en ny vecka!

Gillar

Kommentarer

tildeabb
tildeabb,
så fint! 😊
nouw.com/tildeabb