lyckat

Kan någon förklara för mig hur det är möjligt att festa till klockan ett och vakna PIGG vid halv åtta? Hur som helst, GOD MORGON mina fina läsare! Hoppas att alla mår superbra och att ni hade en fantastisk fredag - för, as you already know, det hade jag! Innan jag sätter igång med städningen (det ska plockas iordning och alla saker av värde ska sättas fram igen. Det ska även dammsugas och golven ska svabbas och bli mindre kladdiga!) tänkte jag skriva om gårdagen! Eftersom att min mobil användes till att sköta musiken så har jag tyvärr inte tagit några bra bilder under själva festen.. Jag som annars brukar ta ca 100 bilder på allt och alla, haha..

Okey, i förgår föreslog en utav mina kompisar att vi kunde ha ett litet "chill-krök" hemma hos mig, med ca 20 pers och bara chilla, liksom. Det var helt okej för mina föräldrar. Igår hjälptes vi åt med att plocka bort & låsa in allt som vi var rädda om här i huset, utifall att det skulle komma fler personer än vad vi räknade med. Jag tänkte att "om 20st är bjudna, då kommer det nog 30 st".. HA! Vi köpte även 3 påsar chips och lite läsk, vilket inte riktigt räckte till 50+ personer.. Men men, det är ju bra att snacksen vi köpte gick åt! ;)

Igår vid halv 7 kom de första personerna hit. Det var Olle, Ellen och 7 killar till. Vi satt bara och snackade och spelade kort i ungefär en timme innan det började rulla in allt fler folk. Jag var först den enda tjejen som skulle vara på festen, till jag bjöd Ellen. Sen kom Amanda, Lisa, Lovisa och Cajsa vilket var superbra, älskade brudar. Helt underbara <3 Senare på kvällen kom det ännu fler tjejer, och killar med såklart, så det hela slutade med att jag verkligen inte var ensam tjej, haha. Väldigt skönt faktiskt! Vid elva var det helt fullproppat med folk och säkert 3/4 var helt oinbjudna, och jag hade ingen aning om att de skulle komma.

Jag har väl egentligen inget emot att det kom så pass många som det gjorde och jag visste ju att det skulle komma fler än tänkt. Nu vet jag att det bara är att dyka upp på andras fester utan att vara inbjuden, haha! Liiite respektlöst tycker jag faktiskt att det är, att dyka upp utan att ens ha frågat om man får komma, och bara "hej, nu är jag här med 20 av mina kompisar - men det är okej va?" Man märker verkligen att man duger när det är fest. Det kom liksom personer som jag inte har pratat med på hur länge som helst, och vissa har jag till och med varit osams med! Väldigt skönt dock, att kunna dra ett streck över det och gå vidare nu. Att tjura i evigheter är inte kul för någon! Well, well.. Jag och alla andra hade ju kul, trots oväntade gäster, så jag ska inte klaga!

Festen rullade i alla fall på och allt var under kontroll, det var ganska lugnt i jämförelse med andra fester som jag har varit på. Det dansades, spelades musik, folk sjöng, åt chips och snackade - allt på en helt okej nivå. Inga grannar klagade och inget i vårt hus gick sönder, så skönt! Jag blev faktiskt förvånad över att vårt hus hade plats för så många personer, haha.. Folk kom och gick lite som de ville. Vissa spenderade mycket tid på mitt rum (visste inte heller att min säng rymde tolv pers..) och några killar var mycket med min lillasyster och hennes kompisar.

Festen pågick alltså från klockan halv sju till ett - halv två, för då kom mina föräldrar hem och då tyckte många att det var dags att gå. Sex timmars festade räckte kanske ;) Alla som jag pratade med sa att de var nöjda med festen och att de hade haft jätteroligt! I slutet var det många som hjälpte till att städa undan det värsta och det uppskattas ENORMT! Jag är extremt nöjd med kvällen och att alla som var här höll det på en sjukt bra nivå! Trots att det kom fler än vad jag och mina föräldrar hade räknat med så gick allt bra! Tusen tack alla som var med och gjorde kvällen SUPER!

Nu då..? Jag ska städa! Det är förvånansvärt LITE som behöver städas och det är skönt, ahah. Senare idag ska jag och min familj + farmor och min faster med familj fira att min älskade faster fyller år idag! Jag ska baka en kladdkaka med extra allt och senare ikväll ska jag kanske med några killkompisar på en fest! Mer om det senare, vi hörs! XOXO.

Gillar

Kommentarer