LYCKLIGA TISDAG

Hej hörni! Vilken otroligt och fantastiskt fin dag jag har haft. Jag har verkligen känt mig lycklig i hela kroppen. Kan bero på att det 1) snart är lov (!!), 2) jag har mycket kul att se fram emot och 3), att jag kaanske har fått sommarjobb på Öland. Woho!! Men mer om det när jag är helt säker..

Idag bara sprang skoltimmarna förbi och tack vare "betygssnack" på spanskan så fick vi sluta tidigare. Då åkte jag ned till stan tillsammans med Matilda, där vi mötte upp Lizette. Tillsammans gick vi i lite affärer då jag skulle köpa morsdagspresenter till min mamma. Den ena fick hon faktiskt idag, och den är bara ifrån mig. Jag köpte ju ett Gynning-designglas till henne i födelsedagspresent i år, och eftersom att det är samlarobjekt så köpte jag en matchande mugg till henne nu. Ja, ni ser nedan hur den ser ut! Hon blev i alla fall jätteglad och det är ju det viktigaste.
När jag kom hem från skolan passade jag och min syster på att baka pappas favoritkaka/bakelse - drömrulltårta. Dels för att han alltid är sugen på det, så vi visste att det skulle gå hem, och dels för att jag vill ha med mig en liten bit av den till NP imorgon. Vi sitter ju trots allt och skriver i fem timmar. Nåja, nu har vi i familjen precis ätit middag och jag hade tänkt att lägga mig i solen och läsa. Jag hoppas att ni alla mår superbra! XO.

Gillar

Kommentarer