lyft dig själv

Det är så obeskrivligt viktigt att lyfta fram och framhäva sina styrkor och postitiva sidor och personlighetsdrag. Det är helt något man skulle göra varje dag, även att det ibland kan vara svårt att ge komplimanger till sig själv. Allt handlar ju i grund och botten om att bilda sig en bra självbild och bygga upp ett bra självförtroende, och sånt kan verkligen ta tid. Därför vill jag be er att ta del av denna lilla utmaning! Nedan har jag svarat på fem "frågor" och jag ber er att göra detsamma. Skriv ner dina svar och sätt upp på spegelen i badrummet, så att du kommer se detta varenda morgon.
Mina fem bra egenskaper: Jag är omtänksam. Jag är envis och målinriktad. Jag är ärlig, både mot mig själv och andra. Jag vädresätter allt, både stora och små guldkorn i livet. Jag står upp för mig själv och mina åsikter.
Fem grejer jag är stolt över: Jag är stolt över att jag klarat mig igenom tre år av mobbning. Jag är stolt över att jag vågade ta hjälp. Jag är stolt över att jag idag är friskförklarad. Jag är stolt över att jag har blivit en så mycket starkare människa. Jag är stolt över min tatuering. Fem saker jag gillar med mitt utseende: Mitt hår, mina ögon, mina (allt mer muskliga) armar och ben. Fem positiva grejer jag ofta fått höra och hör utav andra: Att jag är bra på att skriva. Att jag genom min blogg sprider glädje samt får andra att må bra. Att jag inspirerar andra. Att jag är en sann vän. Att jag är omtänksam. Mina fem styrkor: Jag är bra på att formulera mig i text. Jag är sann och snäll mot mig själv. Jag är en bra lyssnare. Jag är bra på att få både andra och mig själv att må bra. Jag är en riktig kämpe.

Gillar

Kommentarer