Make-up, not war

Alltsååå, vilken otroligt fin sista kväll jag har haft här med min faster. Efter jobbet tog jag bussen hem, duschade och fixade iordning mig och sedan åkte jag, min faster och Neah in till ett soligt Kalmar.

Eftersom att både jag och min faster var vrålhungriga började vi med att käka på Fyra Kök. Jag tog en black & white med pommes. Det var första gången jag testade rödvinssås och jag blev positivt överraskad. Maten var hur god som helst, och jag blev proppmätt!

I Kalmar var det marknad idag så vi roade oss med att gå och kolla på allt som såldes. När vi hade gått runt på stan i närmare två timmar bestämde vi oss för att ta en dricka på Espresso House. Jag beställde en frapino cream med chokladsmak och det var himmelskt god. När den var uppdrucken gick vi mot bilen och åkte hem.

Med mig hem fick jag en söt liten necessär som jag tänker ha i min skolväska. Jag köpte även en liten nagelfil som är till för att "buffra" naglarna, så att lösnaglar/nagelförlängning ska sitta bättre. Det kostade sammanlagt 40 kronor så det var riktiga kap, haha.. Nu hade jag tänkt att packa ihop mina saker inför morgondagens hemresa och sedan ska jag sova. Jag kan knappt fatta att det är SISTA jobbdagen imorgon.. Det ska bli så jävla skönt. Vi hörs, hoppas att ni alla mår bra - för det gör verkligen jag!!

Gillar

Kommentarer