Mål och planer för 2017

Snart lägger jag ett helt fantastiskt 2016 bakom mig och går in i 2017. Jag tycker att det är så himla viktigt att ha planer, mål och drömmar för att ta sig dit man vill i livet. Jag har inga direkta "nyårslöften" inför det nya året, men nedan delar jag med mig utav några av de planer och mål som jag har för 2017. Enjoy!!

MINA STÖRSTA MÅL UNDER 2017:

♥ Mitt absolut största mål är att fortsätta må lika bra som jag gör just nu. I nuläget är jag så stark och trygg i mig själv och trivs så bra i mitt eget sällskap. Jag behöver inte längre andras bekräftelse, för jag vet att jag är bra och att jag duger som jag är. Jag litar på mina egna prestationer och att jag gör rätt val. Jag är stark, självsäker och är så nöjd med tillvaron. Jag har lärt mig att välja mina strider och har utvecklats så himla mycket i mitt tänk. Så jag vill fortsätta att må lika bra som jag gör nu, och detta ska jag uppnå genom att njuta av livets små guldkorn, umgås med personer som stärker mig, alltid göra det bästa av situationen, inte älta det förflutna eller bli irriterad och arg över småsaker/saker jag inte kan påverka. Jag vet att jag kommer lyckas med detta! En annan sak som jag vet kommer att få mig att må bra är att jag ska fixa mina framtänder. Även att det innebär några månader med tandställning (vet inte om man kan kalla det för räls när det bara är på två tänder?) så kommer det att vara så värt det och slutresultatet kommer att bli såå bra!!

♥ Mitt andra (ganska självklara) mål är att förbättras och utvecklas inom träningen. Jag vill kunna springa både längre och snabbare, lyfta tungre och få en muskligare kropp. Jag vill även göra ett triathlon under 2017, kanske mini-tri i Kalmar..? Dansen är också något jag vill utvecklas och bli bättre i. Om det sedan sker på hemmaplan, alltså inne i stan, eller om jag börjar i Jönköping återstår att se. Jag hoppas och tror att 2017 kommer bli mitt golden year gällande träningen!

♥ Det tredje stora målet jag har är att verkligen kämpa på med plugget, både gällande skola och körkort. Självklart så vill jag få bästa möjliga betyg och ett av mina största mål under 2017 är just att ta körkort. Allt detta kommer att kräva mycket konsentration och plugg. Blod, svett och tårar - typ. Men jag ska klara det!!

MINA SMÅ PLANER/MÅL/DRÖMMAR:

♥ Under 2017 vill jag gå på konserter och festivaler, för det är verkligen något utav det roligaste jag vet. I nuläget har jag två konserter inplanerade (Hov1 och Coldplay!!) och även Bråvalla-festivalen. Tänk att jag ska få se Martin Garrix, Alesso och Travis Scott i sommar. Kan ni fatta det?! För det kan inte jag!

♥ Något annat jag vill göra under 2017 är att skaffa ett jobb där jag får jobba regelbundet. Med det menar jag exempelvis 2-3 dagar i veckan istället för lite strödagar då och då. Det blir väl förhoppningsvis enklare när jag är 18 och har skaffat körkort.

♥ Under 2017 måste jag bli bättre på att spara samt planera min ekonomi mer. Även att jag är duktig på det nu så måste jag sluta köpa onödiga saker, det vill säga mat/godis när jag är småsugen. Jag har så mycket som jag vill spara till så jag måste börja tänka mig för mer.

♥ Fota, läsa och resa är något jag vill göra mycket av under 2017. Nu syftar jag inte bara på utlandsresor utan även små resor i Sverige. Tänk vad kul att göra en massa roadtrips när man har fått körkort. Åh!! Jag har en utlandsresa (till Mexiko <3) inplanerat under 2017 men förhoppningsvis blir det fler, hehe.

Jag tror och hoppas av hela mitt hjärta att 2017 kommer bli ett sådant fantastiskt år, både för mig personligen och för världen. Jag hoppas verkligen att vi människor kan se över än allt hat och hjälpa varandra istället, trots att vi i nuläget kanske inte har de bästa förutsättningarna. Jag är så redo att göra förändringar, kämpa på och MÅ BRA under 2017. Har ni någar planer eller mål? Vad är era nyårslöften? Hur ska ni göra 2017 till det bästa året någonsin?

Gillar

Kommentarer