Måndagen i bilder

Måndag och vecka 9 började på bästa möjliga vis för mig, då jag imorse vaknade upp jämte mina tre favorittjejer. Vi alla åt frukost tillsammans innan skolan började. Min första lektion var spanska, efter den hade jag ett långt hål som jag spenderade hos mormor och morfar. Där åt och pluggade jag innan det var dags för dagens andra och sista lektion, matte.
Efter skolan gjorde jag några ärenden på stan, köpte bland annat en födelsedagspresent till mamma. Jag hade lite tid kvar innan tåget gick hemåt, så jag slog mig ned på ett fik och läste lite. Så mysigt var det, verkligen något jag måste göra oftare.
När jag kom hem städade jag mitt rum, skrev tidsinställda inlägg, powernapade och åt crepes. Nu har jag precis varit ute och gått en sväng tillsammans med mamma, och snart ska jag lägga mig i sängen och läsa. Men först tänkte jag berätta lite för er om hur min vecka kommer att se ut!

Tisdag: Imorgon har jag 3 lektioner innan vi ska se någon föreställning med resten av tvåorna. Tack vare den slutar vi redan runt två och jag kommer att vara hemma redan runt tre. Om mitt halsont har släppt ska jag då träna innan jag ska till tandläkaren. Förhoppningsvis tar de bort rälsen imorgon och på kvällen blir det dans, om jag är frisk nog.

Onsdag: På onsdag är det sovmorgon, roliga lektioner och en oplanerad eftermiddag. Ska väl hinna med lite (mycket) plugg och träning.

Torsdag: På torsdag börjar jag tidigt men slutar troligtvis tidigare än vanligt, vilket jag inte tackar nej till. Efter skolan ska jag plugga och träna, suprise..

Fredag: En ganska lång skoldag avlutas med HLR-prov och efter det tar jag helg. Planerna för fredagskvällen är änsålänge ovissa, men jag vill gärna gå på bio.

Lördag: Min lördag är däremot fullspäckad!! På morgonen ska jag väl hinna träna lite och mysa med familjen, och vid 15 rullar tåget till Linköping med ett par fina tjejer. I Linköping ska vi käka och shoppa innan det är dags att se Hov1!!!! Jag tror inte att ni förstår hur taggad jag ääääär! Efter konserten tar vi nattåget hem och jag sover nog i stan.

Söndag: På söndag blir det nog bara vila, och återhämtning efter att ha sett mina favoritkillar uppträda.

Förhoppningsvis kommer veckan att bli superbra, jag tror det i alla fall. Vad har ni för planer inför den kommande veckan?

Gillar

Kommentarer