Måste Söka Jobb..

Hej finisar!! I skrivande stund sitter jag vid köksbordet - nyduschad, hungrig och otroligt trött. Jag har hittills haft en fin torsdag. Fått mycket gjort i skolan och tränat ett skönt träningspass. Det blev ett pass för mage och rumpa, med ett inslag av marklyft (5x5) på 60 kilo. Gick bara bra, men jag hade dessvärre ingen större motivation. Min kropp är lite förstörd från gårdagens löpning haha.. När jag kom hem från skolan började jag fixa med mitt CV och jag blev precis klar. Har tänkt att söka lite jobb nu, då det inte räcker att jobba så sällan som jag gör.

Om ni inte följer mig på snap - gör det!! Har min story öppen och är ganska aktiv där, så tycker att ni ska följa hehe. Heter @knuutssson!

Imorgon är det äntligen freeeedag, har verkligen sett fram emot det hela veckan. Imorgon börjar jag med sovmorgon, och på kvällen ska jag ha en riktig myskväll!! Efter skolan ska jag med Linnea hem och senare på kvällen får vi sällskap av 3-4 personer till, så ska vi käka pizza och godis, se på film och snacka skit. Det ska bli såå kul! Det är verkligen ett härligt gäng där jag kan vara totalt avslappnad och 100% mig själv. Så fina vänner! Resten av min helg är oplanerad. Ska kanske träffa en kompis på lördag och ha dansträning på söndag morgon. Får se hur det blir, helt enkelt!

Gillar

Kommentarer