Mexico Adventures: Cozumel

I detta inlägget hade jag tänkt att dela med mig utav en av de utflykter vi gjorde under vår resa till Mexico. Den första utfliyken vi gjorde var att ta båt från Playa del Carmen över till Cozumel, som är en ö. Det tog ungeför 30 minuter och under den tiden hann alla bli ganska rejält sjösjuka, haha!


Ja, alla utom Neah förstås, som bara tyckte att det var kul att åka båt <3

Det första vi gjorde när vi kom i land var att ta en taxi till Hard Rock Café, där vi käkade supergod mat.När vi var mätta hyrde vi en bil och bilade runt ön. Det var så himla häftigt och miljön var så otroligt vacker. Vi fick se en massa vackra platser, men vi stannade bara en gång..
..och det var på en liten sunkig bar, haha! Det var den superfina utsikten som gjorde att vi stannade, och det gjorde vi helt rätt i. Vi blev bland annat serverade sjukt goda drinkar, jag tog en Pina Colada och SER NI hur stor den var?!


Det allra häftigaste var nog att HELA BAREN var täckt av klotter. Alla som hade besökt baren hade skrivit sitt namn, så det gjorde även vi. Nu finns vi där för alltid haha. En superfin utflykt <3

Gillar

Kommentarer