Min dag i bilder

Upp vid 06, drack ett glas citronvatten och sprang till tåget. Möttes av frost!! En bra början, men nu är det väl ändå dags för snö??

Lyssnade på podd hela tågresan in. Var svårt att kväva alla skrattanfall haha. Bra början på dagen, speciellt med den fina utsikten!

Vid 08.30 var jag på plats på Nordic Wellness för att provträna. Ska köra där hela veckan, så kul! Körde rygg idag och avslutade med löpning. Första gången i år typ? Så himla jobbigt, men kul!

Efter träningen köpte jag med mig lite frulle och gick mot skolan, i hopp om att avnjuta min pastasallad och underbara Nocco. Men nej, för noccon tappade jag tydligen på vägen och upptäckte det alldeles för sent..

Klockan slog 10 och vi började psykologikursen. Vissa tyckte uppenbarligen det var mer intressant än andra ;) Nejdå, men det var SÅ intressant! Kommer inte bli några som helst problem att plöja igenom kurslitteraturen denna gången!

Runt 14 gick bussen hem. Fint väder även då! Det gör så himla mycket för humöret.

Var hemma innan 16 och tog en fika, powernapade, hoppade in i duschen och sedan var det bara att hoppa på nästa buss.

För vid 19 började dansuppvisningen som jag och en kompis skulle kolla på. De var så himla duktiga och fan alltså, jag måste börja danskurs till våren. Älskar och saknar det så otroligt mycket!

I skrivande stund sitter jag på bussen hem. Ska käka lite kvälle, locka till mitt hår och packa inför morgondagen. Börjar min onsdag med spinning på Forma, följt av benpass på Nordic. Sedan är det skola, kuratormöte och sedan hem för mer träning. Längtar redan! Godnatt på er <3

Gillar

Kommentarer