min dag i bilder

Hej på er! Klockan är redan fyra (!!), tiden går verkligen fort när man har roligt. Min dag har gått i ett, jag har haft fullt upp. Dock jag har hunnit med att ta lite bilder som jag tänkte visa i detta inlägget. Min fina fredag i bilder! Inatt lyckades jag inte somna förän vid 04, vilket resulterade i att jag vaknade vid 10:30 idag. Direkt när jag hade vaknat gjorde jag iordning lite frukost och satte mig vid datorn för att checka youtube.
När jag hade kollat igenom allt jag ville se samt skrivit lite inlägg så satte jag igång med dagens sysslor. Jag började med att tömma diskmaskinen, bädda min säng och dammsuga rummet. Sedan rensade jag bland mina nagellack, städade ordentligt i min walk-in-closet och packade inför morgondagen.
Jag tog även fram kläderna jag ska ha imorgon samt alla smycken och accesoarer. Nedan ser ni en liten sneak peak!!
När allt var iordning och städat så sminkade jag mig samtidigt som jag kollade youtube. Det är min nya stora besatthet, speciellt träningsvloggar och "what I eat in a day"-videos. Så kul att kolla på!
När sminket var på plats bytte jag om från mina mjukiskläder och tvättade några borstar inför morgondagens sminkning. Kände att jag ville ha allt fräscht inför nyårssminkningen!

Vid tolv-tiden åkte jag, mamma och syrran in till stan. Där shoppade vi och sedan mötte vi upp pappa och fikade. Så himla mysigt var det! Dock köpte jag inte tröjan på bilden.. (Tror jag ska köpa den en annan dag, haha. Blev så kär i den!!)
Men jag köpte två "vanliga" bh:ar, en foundation, ett glittrigt nagellack och en massa smått och gott inför nyår. Bland annat tomtebloss, partyhattar, plastglas och guldiga paraplyn till drinkar. Nu är jag verkligen 100% redo för morgondagens festligheter!
Kollaaa, ser ni hur snyggt detta nagellack är?! Nu ligger jag i soffan iklädd myskläder och kollar på youtube, haha suprise.. Jag har inga direkta planer inför kvällen. Funderar på att ha en vilodag idag då jag har tränat varenda dag denna veckan. Men annars jag ska nog bara fixa mina naglar, läsa i min fantastiska bok, kolla film och mysa med familjen. Jag hoppas verkligen att ni mår jättebra! XO.

Gillar

Kommentarer