MIN HELG

Fredagen den 15:e:I fredags vid klockan tre rullade bilen ned mot Båstad, och när vi var framme nästan tre timmar senare möttes vi av Loie som kom springandes för att kramas. Vi hade en jättefin kväll och blev bjudna på god mat i form av hemgjoda hamburgare. Till efterrätt blev det gino och runt elva somnade jag.Lördagden den 16:ePå lördagsmorgonen, runt nio, blev jag väckt av att en liten Loie kröp upp i min säng. Morgonen blev lugn och jag spenderade mycket tid vid datorn för att skriva uppsats.

På förmiddagen åkte alla utom pappa och min farbror till Hasses Lada för att kolla på kläder, inredning och lite annat smått och gott. (Jag fick med mig några inredningsprylar hem som jag kommer visa i ett annat inlägg.)

På eftermiddagen pluggade jag ännu mer, gosade med mina fina kusiner och åt väldigt god mat.På kvällen var vi ute och gick en sväng och kollade på denna underbara solnedgången!Söndagen den 17:e


Igår vaknade jag runt nio och åt då frukost tillsammans med denna lilla plutten.


Innan vi åkte hem (runt två-tiden) gosade jag för fullt med de små, pluggade och hjälpte till att städa. Det var, som det alltid är, svårt att säga hejdå till mina hjärtisar <3

-

På hemvägen stannade vi till på Lager 157 och köpte två basic-linnen och så stannade vi även och köpte pizza. SÅ GOTT! När jag kom hem igår skrev jag på uppsatsen till fingrarna blödde. Jag satt typ och grät samtidigt som jag skrev för att jag var så stressad, haha.. När uppsatsen var klar hade jag i alla fall tid att umgås med en fin kille. Han gick hem vid halv elva och jag somnade innan huvudet nuddade kudden..Jag har haft en helt fantastisk helg och det hoppas jag att ni också har!

Gillar

Kommentarer