min klädstil

I detta inlägget kommer ni att få läsa om min klädstil! Vad jag helst har på mig, vad jag troligtvis inte skulle ta på mig till vardags och några bloggtjejer som jag tycker har snygg klädstil! Detta är alltså mina personliga åsikter, och bara för att det finns saker som jag inte skulle ta på mig betyder inte det att ingen annan får ha på sig det! Det kan faktiskt vara så enkelt att just den färgen inte passar på mig! ENJOY!

Jag skulle beskriva min klädstil som enkel och stilren. I min garderob är helsvarta byxor och svarta tshirts/linnen det som dominerar. Anledningen till det är för att svarta byxor ALLTID är snyggt och passar till allt, oavsett årstid. Och ett svart linne går att ha under vilken kofta som helst, i vilken färg som helst! Nu på senaste tiden har klänningar också börjat fylla min garderob! Använde aldrig klänning innan men jag bara ÄLSKAR det nu!

Det jag oftast går i till skolan är svarta eller mörkblåa jeans, svart linne och en kofta eller långärmad tjockare tröja i någon "lugn" färg. Och med det menar jag färger som inte är skrikiga, så som cerise/jätteorange/turkos osv. Jag tror att ni förstår vad jag menar! Jag tycker tillexempel att beige, ljus/mörkgrå och ljusrosa är superfina färger att kombinera en helsvart outfit med.

Det är nog faktiskt nu till hösten 2015 som jag har börjat ÄLSKA acccesoarer i form av hattar och halsdukar. Jag kan inte komma ihåg att jag har gjort det annars, och det beror säkert på att det är "inne" nu och att så många har det. På så vis syns det ju överallt och det är något som jag har fastnat för! Stora hattar, låånga halsdukar och skinnhandskar är bara FÖR snyggt! Speciellt i kombination med en snygg skinnjacka eller kappa!

Enda sen jag fick mina Johnny Bulls har jag använt dem i stort sätt varje dag. Det är utan tvekan mina favoritskor och jag tycker att det är så snyggt med höga stövlar! Ovan ser ni lite andra skor som faller mig i smaken, men klackskor är inget jag går med en heldag i skolan då jag får så ont i fötterna av att gå i högklackat!

Som ni kanske har märkt vid det här laget så är färggalda och färgstarka kläder det jag inte har mycket av i min garderob. Jag tycker inte om skrikiga neonfärgen (förutom på träningskläder!) och håller mig mer åt det "lugna" hållet. Butikena jag hittar flest kläder i min smak i är Gina! Dessa tre tjejer (lovisabarkman.devote.se, trendbybea.devote.se och idningensolo.se/hannalicious/ ) har superduper fina klädstilar och väldigt bra bloggar! Jätteinspirerande! XOXO.

Gillar

Kommentarer