MIN LILLA SYSTER

För ett tag sedan såg jag filmen Min Lilla Syster. Filmen handlar basicly om en tjej som lider av ätstörningar. Hon tränar mycket mer än vad som är häslosamt i förhållande till vad hon äter. Denna film gav mig verkligen en rejäl tankeställare angående träningen.

Det är så viktigt att ha en sund inställning till träningen och inte låta den kontrollera ditt liv. Det är jättebra att ha träningen som en hobby/största intresse men det får inte ta över ditt liv och få dig att må dåligt. När träningen blir ett stressmoment eller att du får prestationsångest av det, så lägg ned ett tag. Det är inte värt att du mår psykiskt dåligt. SÅ viktigt är det inte med träning. Du ska alltid prioritera din psykiska hälsa först, för ditt mående är det viktigaste. Pressa inte dig själv för hårt. Du kommer inte få resultat över en natt. Ha tålamod och sträva efter att hitta en balans mellan maten, träningen och din psykiska hälsa.

Jag tycker verkligen att ALLA borde kolla på filmen Min Lilla Syster. Förhoppningsvis får några av er också en tankeställare. XO.

Gillar

Kommentarer