MIN MIDSOMMARHELG

Hallå gänget!!! Jag är äntligen 18!!! Och jag har haft en roligaste helgen på såå länge!! Det kommer bli svårt att sammanfatta allt i ett inlägg men jag ska försöka göra det så bra som möjligt!

I fredags var det midsommarafton, och vi började firandet genom att äta tårta och göra blomkransar. Eller ja, Molly gjorde en krans och jag hade inte tålamod för det haha. Tycker att hennes blev superfin i alla fall!

Inte de roligaste bilderna, men för att vara helt ärlig så hann jag inte med att fota något i fredags. Var upptagen med att ha det så otroligt roligt!

Hur som helst: vi åkte upp till Köpingsvik där vi mötte upp en massa vänner på Grönhags camping. Cirka alla jag känner var där och vi hade det så otroligt roligt tillsammans. Vi festade hela natten och träffade så många vänner, och fick ett antal nya vänner med. Vid tolvslaget blev jag 18 och då sjöng de för mig. Min födelsedag började verkligen på bästa sätt! <3

Jag somnade runt 05 i min mammas kompis förtält. 5 timmar senare blev jag bjuden på frukost och efter det kom Molly och hämtade upp mig. Hon bjöd på glass och jordgubbar, och sedan åkte vi hem till Mörbylånga och vilade.

Senare på eftermiddagen åkte Molly för att jobba och jag fixade iordning mig inför kvällens festligheter. Vid 20 tog jag bussen till Köpingsvik där jag mötte upp några killar på campingen. Runt 23 kom även Molly till campingen <3

Kvällen och natten blev så himla bra. Vi satt uppe på ett busstak och såg solnedgången, åt gyros och snackade skit. Senare på kvällen blev det min första utgång (!!), en promenad på bryggan och mys i baksätet på en bil. Vi trängde ihop oss fem stycken för att inte frysa ihjäl och satt där och snackade skit.

Det blev inte mycket sömn inatt. Jag somnade runt 05 och vid 10 tog jag bussen hem för att Molly skulle åka och jobba. Bussresan tog två timmar + ytterligare TVÅ TIMMAR som jag fick vänta i Kalmar för att bussen var försenad. Men jag kom hem till Mörbylånga tillslut och nu har jag sovit i några timmar. Snart kommer Molly hem och vi ska äta mat och bara mysa. Imorgon är det den första riktiga jobbdagen!!

Jag vill verkligen ge ett enormt TACK till alla som var som med och gjorde min 18årsdag till den bästa dagen någonsin. Ni som sjöng, kramades, bjöd på mat och dricka, kom fram och grattade mig eller skrev grattis.. Guld värda är ni! Jag är såå tacksam och min födelsedag blev verkligen allt jag kunde önskat!! Jag hade det så otroligt roligt och kände mig som en riktig prinsessa! <3

  • 18ÅR

Gillar

Kommentarer