Min Morgon I Bilder


Imorse ringde klockan vid 06:00 och jag gick upp direkt för att göra frukost till B. Efter det hjälpte jag henne iväg till skolan innan jag själv åt lite frukost. Idag blev det bananpannkakor med jordgubbssylt, så gott!! Bananpannkakor är superenkelt att göra. Jag mosade ihop en hel banan tillsammans med två råa ägg, stekte det i någon minut och åt det med sylt och ett glas mjölk. Ett tips till er som inte vill lägga mycket tid på att göra frukost, men ändå vill äta nyttigt och hålla er mätta under dagen!


När jag hade ätit upp min frukost gav jag mig ut på en liten löparrunda i skogen. Hade lovat mig själv att träna kondition nu på morgonen, och så blev det! Först 20 minuter löpning fullt av detta cardiopasset. 30 minuters aktiv träning räcker såhär på morgonen!


När träningen var avklarad hoppade jag in i duschen, klädde på mig och fixade håret. Nu sitter jag framför datorn och läser bloggar, samtidig som jag lyssnar på Mathilda & Andreas Pod. Bussen kommer om en halvtimme och jag är ganska taggad för skola. Onsdagar brukar vara väldigt lugna, haha.

Gillar

Kommentarer