Mina julklappar 2015

Av min farfar och hans fru fick jag (i vanlig ordning) ett par hemgjorda sockar! Sedan fick jag ett presentkort på kicks och lite pengar. Så tacksam!!

Av min mamma fick jag något väldigt behövligt - en hårborste!


Av min mammas faster fick jag denna boken. Den verkar vara i Gossip-Girl stuk och ska bli så rolig att läsa! Dock tror jag att jag kommer att spara den till jag åker utomlands..

Jag hade önskat mig en sak av min faster, och det var nagellack.. Så det fick jag, haha! Två paket lösnaglar, lösnagelsborttagning och 14 stycken nagellack! Alla nagellack är superfina och jag hade inget av dem innan. Jag älskar ju glitter så dessa var helt perfekta!
Av mina föräldrar fick jag detta träningsset, som nu ska invigas. SUPERSNYYYYGGT!!

Av min farbror med familj fick jag en superfin morgonrock med matchande underkläder. Jag fick även en hårinpackning och en ansiktskräm! <3

Av min älskade farmor fick jag en Anastasia Countour Palette! Har velat ha denna produkt så himla länge <3

Av min fina syster fick jag detta nagellack! Ett mattsvart nagellack från Isadora!

Av min mormor och morfar, mammas faster och hennes man samt min farmors man fick jag pengar. Pengarna ska troligtvis gå till en Gopro (!) Som ni ser på kortet ovan så bidrog min mammas faster till sjukhusskolan på Akademiska barnsjukhuset i Uppsala genom att köpa det där kortet. Superfint gjort och som sagt, det är så viktigt att dela med sig till dem som inte har det bra.

Denna söta necessär fick jag av min faster och hennes kille. De valde också att köpa något som hjälper de som inte har det bra. Pengarna går till FN-förbundets projekt "Flicka" som ska hjälpa till och stärka flickors rättigheter i världen. Eftersom att detta är något som jag är intresserad av och tycker är viktigt så var detta en alldeles perfekt julklapp. <3
Av mamma och pappa fick jag ett par svarta jeans från Gina Tricot. Behövligt då alla mina andra har spruckit, haha.. De sitter supersnyggt och är så sköna!
Utav min mormor och morfar fick jag en långärmad, v-ringad Gant-tröja i storlek XS. Och av mamma och pappa fick jag en marinblå Odd Molly t-shirt i storlek 0. Båda tröjorna passar perfekt och är hur fina som helst!!

Denna underbart fina Hollies jackan fick jag utav min farmor! Den är superskön och såå himla snygg!! Den passar perfekt och kommer att användas varje dag, hehe.
På bilden ovan ser ni vad jag gav till mina föräldrar i julklapp. Mamma hade önskat sig EN sak, och det var en målarbok + pennor. Dessa målarböcker ska vara avslappnande och motverka stress. Hon blev jätteglad och tacksam, vilket verkligen värmde! Pappa blev faktiskt lite tårögd när han öppnade sitt paket och läste mitt fina rim. Han fattade direkt att det var en Sweden Rock biljett han hade fått av oss tjejer i familjen, haha!
Och ovan ser ni det "största" paketet jag fick, näst efter utlandsresan tillsammans med familjen. Utav min pappa fick jag en tatuering (!!!!!) ALLTSÅ. Jag började gråta när jag fick detta paket. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. De flesta av er vet ju hur mycket jag har tjatat om en tatuering, så snart.. Förhoppningsvis första veckan i januari. ÅHH <3
Jag är så otroligt tacksam över alla fina saker jag har fått, och att min underbara släkt väljer att lägga pengar och tid på mig. Jag är så lyckligt lottad som har turen att få vad jag önskar mig och att jag själv kan köpa lite dyrare julklappar och skämma bort min familj. Detta är något jag aldrig kommer att ta för givet, men när jag själv har en egen liten familj vill jag verkligen kunna ge mina barn det de vill ha. Tusen tack alla ni som har gjort min jul så fantastisk. Ni är verkligen världsbäst!

Gillar

Kommentarer