MINA SESSOR

Hej!! Alltså, jag mår så otroligt bra, och det hoppas jag att ni också gör. Jag har haft två fantastiska dagar tillsammans med mina fina vänner. Igår åkte jag in till Fanny vid klockan tolv. Vi åt lunch och kollade på serier, bland annat Modern Family och OITNB. Vid tre var det fotbollsdags, för Sverige spelade ju, och en timme senare kom Elvira till oss. Vid klockan sex var vi och Molly på plats på ICA för att handla mat inför kvällen. Vi köpte tacos, chips, läsk och lite godis - dvs hela kostcirkeln! Molly hade även gjort nutellafyllda jordgubbar som vi åt upp ganska snabbt, haha..
Vi var hos Molly hela kvällen, från klockan åtta till halv tre. Det vi gjorde var att äta och bara prata, om allt. Vi pratade om riktigt djupa ämnen, grät, tröstade och hjälpte varandra. Det var så himla fint och jag tycker att vi alla kom varandra närmare. Det var en jättebra kväll och mina fina tjejer är verkligen guld värda.

Jag, Fanny och Elvira tog oss hem till Fanny mitt i natten och sov där. Vi somnade runt halv fyra och vaknade idag vid tio (ish). Elvira åkte hem efter frukosten medan jag och Fanny fixade iordning oss för att åka med min mamma till A6 i Jönköping. Vi hade det så himla kul trots att vi inte shoppade något. Vi letade efter böcker, kollade på snygga killar (!!), fikade och provade sängar på IKEA. Jag och mamma släppte av Fanny på hemvägen och vi har alltså precis kommit hem. Nu hade jag tänkt att vila en stund, äta lite och ikväll ska jag kanske in till stan igen, beroende på hur trött jag är. Annars blir det chips-mys framför Criminal Minds! Hursomhelst så hörs vi senare, XO!

Gillar

Kommentarer