Mina träningsmål 2020

Här kommer de, mina träningsmål inför det nya året!! Dela gärna med er av era egna mål, så jag får ytterligare lite motivation! <3

Generellt:
Som tidigare nämnt vill jag testa på nya sporter och träningsformer. Samtidigt som jag vill lägga i ytterligare en växel gällande crossfiten och gå på pass minst 3 gånger i veckan. Det är ju nämligen då jag mår som bäst, både fysiskt och psykiskt! Jag vill fortsätta tycka att träningen är så himla rolig och något som ger mig ofantligt med lycka.

Kondition:
Jag vill fortsätta med spinningen, då jag tycker att det är SÅ kul! Mitt mål är att gå på 2 spinningpass i veckan för att verkligen få utmana min kondition. Det är ju ganska viktigt det där med kondis.. Kan ju vara en fördel att orka gå upp alla trappor i skolan liksom. Och man vet ju aldrig när man behöver springa ifrån något oväntat haha. Sedan är konditionen viktigt för att kunna prestera bra i styrketräningen, och speciellt crossfiten.

Styrka:
Jag vill bygga upp styrkan i hela kroppen, både volym och massa. Jag vill få större muskler och en starkare kropp som orkar med både träning och jobb. Att vara personlig assistent med lyft och allt vad det innebär, det tär mycket på kroppen och det gäller att faktiskt vara stark.

Yoga:
Jag vill bli bättre och mer självsäker i min yoga och meditation. Det är ju så fruktansvärt roligt och avslappnande. Vill bli mer rörlig och vig, för det skadar ju aldrig haha! Vill även lära mig handstående. Att stå på huvudet går galant, men jag kan ännu inte komma upp på händer.

Specifika övningar:

Marklyft
Att ta 110 kilo innan årets slut vore så häftig.

Knäböj
80 kilo, vet inte hur pass rimligt det är, men det är väl bara att ta reda på haha.

Overhead Squat
50 kilo är mitt stora mål nu. Känns bra. Är långt därifrån då detta är en helt ny övning för mig. Har endast testat en gång och det var i måndags, så är inte helt säker på vart jag vill lägga ribban.

Hang clean
Även detta är en relativt ny övning för mig, så mitt mål för 2020 ligger på 60 kilo.

Pull-ups
En enda riktig pull-up är allt jag kräver. Förstår inte hur svårt det ska vara haha, men ska verkligen fokusera på detta under mina pass. Jag vill så gärna!

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Yes you go girl!! Vilken inspo! Lycka till 🤩💕
Linda
,
Yes you go girl!! Vilken inspo! Lycka till 🤩💕