Mitt 2016 - ångest

En lite annorlunda tag om mitt 2016. Enjoy!

1. Vad var det bästa som hände detta år? Att jag har lärt mig så otroligt mycket, både om mig själv och folk i min omgivning. Att jag har blivit friskförklarad och verkligen mått bra på riktigt igen.

2. Vad var det mest utmanande detta år? Att bekämpa ångesten och dessutom att göra det själv. När jag slutade gå hos min psykolog hade jag fått alla verktyg för att klara av min ångest själv, och det har varit riktigt tufft i vissa perioder.

3. Vad var en oväntad glädje detta år? Att jag delvis har kommit över ångesten. Jag reagerar fortfarande och liksom har ångest, men inte likadant som tidigare och jag kan hantera det på ett helt annat sätt. Så sjukt stolt.

4. Vad var ett oväntat hinder detta år? Att personer som jag ALDRIG trodde skulle svika mig faktiskt gjorde det..

5. Välj 3 ord som beskriver detta år. Underbart, lärorikt och utvecklande.

6. Vilka var de bästa böckerna du läste detta år? "Han kallar sig Esmeralda". Kommer aldrig någonsin glömma den boken.

7. Med vem har du haft de mest värdefulla relationerna? Min familj såklart, och mina fina vänner som har hjälpt mig så himla mycket. Men den mest värefulla relationen av alla har nog varit med mig själv!

9. På vilka sätt har du växt känslomässigt? Har fått mer kontroll över ångesten som sagt, insett mitt egna värde och även förstått vikten av att inte älta, ge folk en andra chans och prioritera mig själv och mitt mående först.

10. På vilka sätt har du växt fysiskt? Jag har tränat på bättre än innan och det syns. Det är stor skillnad på min kropp gentemot vad det var för ett år sedan!

11. På vilka sätt har du växt i relation med andra? Har fått mycket nya vänner detta året och jag har hittat personer som jag verkligen kan vara mig själv med, till 100%.

12. Vad var det som tog mest onödig tid detta året? Ältande, falska förhoppningar och elaka "vänner".

13. På vilket sätt använde du tiden på bästa sätt? Gick till min psykolog och fick hjälp, var på många konserter/festivaler och umgicks med människor som gjorde mig lyckligast i världen.

14. Vad var det största du lärde dig det senaste året? Att jag duger precis som jag är, och att om det inte passat andra så är jag hellre ensam än att ändra på mig för att passa in.

15. Kom på en fras som beskriver 2016 för dig. Bästa året hittills.

Gillar

Kommentarer