MITT JOBB

I detta inlägget tänkte jag berätta lite om jobbet som jag har fått, eftersom att jag skrev så mycket om att jag sökte jobb! Anledningen till att jag har sökt helgsjobb/kvällsjobb är för att jag vill tjäna egna pengar, och för att det är bra att ha med i CVt sen när jag söker jobb efter gymnasiet. Jag jobbar alltså på en resturang/ett wärdshus som ligger drygt en mil från där jag bor. När vädret tillåter kommer jag att cykla dit för att jobba, men just nu får jag skjuts. Änsålänge har jag bara jobbat två pass, 10:00-17:00 både lördag och söndag. Troligtvis, och förhoppningsvis, kommer jag att få jobba en dag varannan helg under våren och mer framåt sommaren.
På jobbet får jag göra allt möjligt. Duka på och av bord, städa, torka bord, servera mat, bära drickabackar, fixa kaffe och tevatten, med mera. Det är väldigt stressigt och hetsigt och man måste vara "på tå" hela tiden. Beredd på att springa och avbryta sina uppgifter för att servera mat. Det är stressigt, men så roligt!!

Att jobba inom service är socialt och kul, för det mesta. Man måste lära sig att inte ta åt sig när kunder/gäster är sura eller otrevliga. "Kunden har alltid rätt".. Heh! Jag tycker att det är ett roligt jobb och kul för att jag får träffa en massa nya människor och prata med folk hela dagarna!
Har ni några fler frågor/är det något mer ni vill veta så får ni kommentera! XO!

Gillar

Kommentarer