mitt november

November lider mot sitt slut och jag tackar för en bra månad. Jag har gråtit en del men skrattat dubbelt så mycket. Jag har ÄNTLIGEN (äntligen, äntligen) kunnat släppa allt som hände under september och oktober på riktigt, och det är så fruktansvärt skönt att kunna gå vidare, förlåta och SLÄPPA detta för min egna skull. Jag har lärt mig så mycket om mig själv under november månad. Jag har lärt mig att JAG är så jävla viktig och att INGEN ska bestämma hur jag ska må. Det är så skönt att må som jag gör just nu, ren power.

Under november har jag träffat mina älskade små kusiner och gosat rejält med dem. Mina små hjärtisar, de betyder verkligen guld och ger mig så mycket lycka. / Som ni vet så fick jag ett GG-ryck och har kollat på alla säsonger, finns ingen bättre serie! / Under denna månaden har jag varken ätit bröd eller godis, men mycket annat gott! Ett exempel på det är glass-bomben vi blev serverade hos min farbror. / Jag har festat mycket under denna månaden and I love it! Har fått så många nya vänner och det har varit så himla roligt!! / Jag har umgåtts mycket med familjen och lagt ned mycket tid på mig själv. Fixat mitt yttre och unnat mig själv lite saker. Det måste man göra ibland! / Nu i slutet av november har jag tyvärr spenderat en vecka i sängen med världens förkyldning, feber och lite annat smått och gott. / Ooooch så har julstämningen flyttat in i vårt hus och vi har börjat pynta lite! På stan är det också julpynt och jag är så taggad för JUUUL och allt vad det innebär! Imorgon börjar min 24 days of christmas här på bloggen också, wiho!

Ja hörni, det var mitt november sammanfattat i några meningar. Älskade december, du är så välkommen. Årets bästa månad ungefär.. Let's do this!! XOXO.

Gillar

Kommentarer