Monday

Hej godingar! Klockan närmar sig 21 och jag ska snart dra mig hem från jobbet. Det blir en mysig promenad i solsken, känns lite bättre än gårdagens ösregn. Idag har jag jobbat kväll så hade förmiddagen ledig. Vaknade runt 09 och drog till gymmet. Körde roddintervaller och ben, kunde knappt gå hem efteråt och ja, frukosten kom upp så att säga. Superfräscht verkligen! :)

När jag hade återhämtat mig från träningen veckohandlade jag och lyckades laga supergoda italienska köttbullar i tomatsås, med en fräsch sallad och bönpasta. Första gången jag åt det och woowww vad gott?! Ska testa att inte äta gluten en period eftersom att jag har konstant ont i magen, så därav bönpastan. J did not approve, haha, så får ha mina bönor för mig själv i alla fall. Nåja - efter maten läste jag bok och gosade med katterna. De börjar äntligen återhämta sig efter kastreringen. Längtar verkligen tills de kan börja sova i vår säng igen.. <3

Imorgon jobbar jag delad tur. Efter morgonpasset ska jag till gymmet och sedan hem för att städa lägenheten, innan det är dags för kvällspass. Vill även hinna läsa ut boken jag börjat på, Anhems Motiv X.

onsdag kickstartas dagen med ett crossfitpass vid 06 innan en heldags jobb. Jobbar 08-18 och efter det ska jag ligga i soffan hela kvällen utan att röra en enda muskel.

Innan jag går på en 6 veckors lång semester ska jag jobba kväll på torsdag. På förmiddagen blir det träning, troligtvis tvätt och så kommer beskedet om mina framtidsplaner, haha..

Antagningsbesked till höstens plugg trillar alltså in på torsdag. Har ju sökt in till socionomprogrammet på JU som förstahandsval. Sedan beteendevetenskap på distans i Kristianstad som andra, och kriminolog på distans i Gävle som tredje. Jag har kommit på att jag vill bli civil utredare i framtiden, så det spelar ingen större roll vilken linje jag går nu. Kan alltid göra en master senare. Men helst vill jag ju gå en campusbaserad utbildning, så jag håller tummar (och tår??) för att jag kommer in i Jönköping!!

Well, godnatt!! Nu ska jag hem och gosa katt och pussa på min pojkvän. Är så ovan vid det ordet, trots att vi faktiskt varit tillsammans i ett halvår!

Gillar