MONDAY MORNING

Monday morning. Varför är det så många som hatar måndagsmorgnar? Varför börja veckan med negativitet när du istället kan uppskatta allt vad en ny vecka har att ge?
TÄNK SÅHÄR:Blessing - du ska vara glad över att du får vakna upp ännu en dag och vara frisk. Du ska vara tacksam då varje ny dag är en blessing, som medför nya chanser och möjligheter.

Längta - även om måndag inte är världens roligaste dag så måste du väl ha NÅGOT att se fram emot under veckan? Du kanske har något roligt event eller möte inbokat? Du kanske ska spendera någon kväll med en fin vän? Din favoritartist kanske släpper en ny låt under veckan? Eller du kanske ska äta en supergod maträtt på onsdagskväll? Det finns alltid något att längta till som får en att ta sig igenom det där jobbiga.

A positive mind.. - gives a positive life. Var inte negativ, fokusera inte på att du har en lång vecka framför dig, utan fokusera på alla roliga saker som du faktiskt kan hinna med att göra under veckan. Allt handlar om rätt mindset och att fokusera på rätt saker.

Gillar

Kommentarer