MONDAY'S A GOOD DAY

Godnatt gänget! Jag blir seriöst pirrig i magen av att tänka på vilken fin dag jag har haft, och vilka fina vänner jag har. Idag gick skoltimmarna snabbt och jag tillbringade eftermiddagen hos mormor och morfar. Vi åt god mat, fikade ute i solen, pluggade och hade det mysigt.

Vid halv sex var det dags för säsongens första danspass och FY vilken härlig grupp vi är! Åtta tjejer som brinner för dans, ett riktigt roligt gäng. Och så har vi ju den bästa dansledaren med! Idag körde vi uppvärmning (en låt), styrketräning (två låtar), streching (en låt) och diagonaler till Beyoncélåtar. Sedan satte vi igång med koreografin till en remix av "Into You" av Ariana Grande och dansen är sååå snygg!!! Lyckorus!

Jag och fina Linda åkte hem tillsammans med min pappa, och när jag kom hem hann jag inte mer än att äta en banan innan jag och syrran gick upp till gymmet. Vi körde ett grymt pass för mage och rumpa och vi hade det så himla kul. Min syster är världens finaste människa. Vad vi tränade kommer upp i ett inlägg imorgon!

Förutom att allt detta roliga har hänt så fick jag kommentaren "du är så himla fin!" av en liten tjej idag. Eller hon sa det nog till både mig och min syster. Alltså!! Aldrig träffat henne innan utan gick bara förbi henne påväg till gymmet. Sånt får ju verkligen hjärtat att smälta! Jag har även fått reda på att jag ska jobba på onsdag, har grymma planer inför helgen och har hittat en person som vill hjälpa mig med matten. Alltså, jag ska hem till en och så ska hon liksom förklara matten för mig lite mer ingående och ordentligt, hon är själv mattelärare för naturelever så jag tror verkligen att jag kommer få den hjälp jag behöver. Det som jag har det svårt med är väl egentligen att inte stressa upp mig. Det är ganska svårt att förklara.. Jag vet att jag kan egentligen, men jag är så osäker i mig själv när det kommer till matten. Så för att inte stressa upp mig så behöver jag att någon förklarar ordentligt och lyssnar, hjälper och diskuterar. Och den hjälpen känner jag helt enkelt inte att jag får i skolan, för vilken lärare har tid att diskutera enskilt och ordentligt med ca 30 elever under en mattelektion? Så ja, är verkligen glad över att jag kan få den hjälpen!

Som ni kanske märker så är jag så himla lycklig nu. Jag hoppas att ni mår lika bra! Vi hörs imorgon, XOXO.

Gillar

Kommentarer