Music Friday

Hey darlings! Efter lite mer än 5 timmars jobb sitter jag nu hemma vid köksbordet och äter lunch. jag gjorde det sista på fotoprojektet jag påbörjade för någon månad sedan och det var jobbigt, samtidigt som det var jätteroligt. Det som räddade mig under jobbtimmarna var 3 fantastiska låtar som släpptes idag.

Till att börja med så har Hov1 släppt sin nya låt "Gråzon", och ingen är gladare än jag. Tycker att låten är superfin, precis som killarna som sjunger. Längtar verkligen efter att få se dem live igen i mars!! Och på tal om att se någon live..Martin Garrix har släppt en ny låt och den är SÅÅ bra! Tänk att jag kommer få dansa loss till den i sommar. Wowww!! Den tredje låten är Zara Larssons nya "So Good" som också är heeelt fantastisk. Hon är verkligen en sådan QUEEN!
När jag har ätit upp min lunch hade jag tänkt att gå en runda ute i det fina vädret. Klarblå himmel och sol är ju inte så vanligt här i Sverige, så det gäller att ta vara på det haha. Senare idag ska jag övningsköra och ikväll blir det fest. Innan festen ska jag hem till min fina vän Linnea och vi ska fixa iordning oss tillsammans. Tror och hoppas att kvällen blir bra, jag är taggad i alla fall! Nu måste jag fortsätta äta innan maten kallnar, vi hörs senare. XO <3

Gillar

Kommentarer