MY BODY


Hashtagen #jaggillarattjagvågargillaminkropp startades upp av Nellie Berntsson på Instagram för ett tag sedan. Vilken fantastisk superhashtag och FY vad peppad, inspirerad och motiverad man blir av att klicka i på den. Jag satt och kollade runt på instagram innan och hittade då denna hashtagen, och blev så himla inspirerad till att skriva detta inlägget.
Dessa tre bilder togs förra veckan och jag tror faktiskt aldrig att jag har lagt upp liknande bilder här på bloggisen innan? Nåväl.. Det jag tänkte dela med mig av till er är att jag ALDRIG tidigare har varit så nöjd med min kropp som jag är nu. Så varför inte embrace:a det till 100% och verkligen njuta av att jag just nu trivs så satans bra med mig själv och i min fantastiska kropp?

Just nu går jag inte på någon slags diet/detox/deff och jag tränar inte överdrivet mycket. Över lag äter vi väldigt nyttigt hemma och det är ett gemensamt beslut i familjen, jag äter sällan ute och jag försöker hålla mig till godsaker på helgerna. I veckan försöker jag träna minst en gång om dagen, inkluedrat promenader. Så på mina "vilodagar" brukar jag gå en promenad eftersom att jag inte klarar av att inte röra på mig, då blir jag på tok för rastlös. Ibland funkar allt enligt planerna, och ibland gör det inte det. Ibland blir det en glass på en helt vanlig måndag - men vad gör det om hundra år?

Som jag skrev tidigare i veckan så är mina planer med träningen att fokusera mycket på kondition nu ett tag och köra lite lättare vikter på gymmet. Jag väljer alltså att träna mer fettförbränning nu inför sommaren och anledningen till det är för att jag helt enkelt vill att mina muskler ska bli synligare. En annan anledning till att jag ska ta det lugnt med styrketräningen och inte hålla på att maxa så mycket är för att det inte är bra för min kropp. Mina läkare tror att mina nerver har tagit lite skada av för tungt lyftande, men de är inte säkra än. Så för att inte ta sönder något i kroppen ska jag ta det lite lugnt med tyngdlyftandet. Tråkigt men dessvärre behövligt.

Jag är så otroligt stolt över mig själv och hur långt jag har kommit. För ett år sedan ogillade jag min kropp och trivdes inte så värst bra i bikini eller shorts, och för två år sedan HATADE jag min kropp. Det är så fantastisk det där.. Att jag på två år har gått från att hata till att fullkomligt älska min fantastiska lilla kropp. LYCKA!Gillar

Kommentarer