mys & fys

Söndagsmys och söndagsfys - precis som det ska vara! Nu har vi i familjen ätit kvällsmat och ska krypa upp i soffan framför Hellenius hörna och äta glass. Det blev ett riktigt lyckat träningspass idag. Jag började med att springa 5 kilometer utomhus och det var så himla skönt! Sedan var jag på gymmet i en halvtimme och tränade lite ben och mage. Det var egentligen inte meningen att gymma, för jag var alldeles för trött, men jag var där för att kunna åka med mamma hem, haha.

Såhär kommer den kommande veckan att se ut i stora drag:

Måndag: Imorgon är det FN-dagen och det uppmärksammar vi i skolan genom att ha en temadag och lyssna på en föreläsning. Därför har vi inga vanliga lektioner vilket är ganska skönt. Efter skolan ska jag vara hos mormor och morfar och på kvällen blir det dansträning!

Tisdag: Skola, spanskaplugg, träning och städning. Kanske inte så jätteintressant, men behövligt!

Onsdag: Sovmorgon, långdag i skolan och spanskaprov. Träning som vanligt och mys med familjen.

Torsdag: Kort skoldag och träning. Härligt!!

Fredag: På fredag tar jag loooov och jag har inga planer inför helgen, förutom att jobba. Det ska verkligen bli så himla skönt med lov och halloweenfester!!

Mina mål för vecka 43 är att springa sammanlagt en mil, träna minst 4 styrkepass, få bra resultat på spanskaprovet och inte låta någon få mig att må dåligt. Denna veckan SKA bli bra - så det så! Godnatt på er <3

Gillar

Kommentarer