Några...

.. Drömmar du har? Att jag och alla mina nära & kära ska leva ett långt och friskt liv, att bli framgångsrik, ekonomiskt oberoende och välutbildad. Jag vill alltid vara trygg och säker i mig själv och leva ett liv utan ånger.

.. Favoriter i din garderob? Mina Freddy-byxor, min svarta kavaj och mina Johnny Bulls. MUMS!

.. Saker du inte kan? Diskutera med inkompetenta personer eller ha respekt för elaka vuxna människor.

.. ​​Destinationer du vill besöka? New York, Dubai och Hawaii! Sedan vill jag verkligen bila genom hela USA, det hade varit så himla häftigt!

.. Personer som gör dig lycklig? Min familj och närmsta släkt, först och främst. Sedan alla mina vänner såklart.

.. Saker du behöver jobba på? Jag har extremt kort stubin och nästan inget tålamod. Jag blir frustrerad och arg när folk inte förstår eller leker att de inte förstår, så att man måste upprepa samma sak cirka sjutusen gånger. Sedan behöver jag jobba på att inte ge folk en massa chanser och inte vara för snäll.

.. Favorit maträtter? Det är inte mycket som slår svensk, vanlig husmanskost. När jag är utomlands ett längre tag kan jag verkligen sakna potatismos och falukorv eller köttbullar, haha! Annars ÄLSKAR jag tacos och plockmat.

.. Saker du är bra på? Jag är bra på att vara snäll, omtänksam och att ge komplimanger. Jag är bra på att trösta och hjälpa samt

​​.. Saker du inte äter/dricker? Kiwi och kaffe, bläÄäÄÄÄää.

.. Smultronställen? Båstad, stranden på Jamaica och Londons gator. Älskar.

.. Ord som beskriver dig? Omtänksam, tänkande och målmedveten.

.. Saker du hatar? Trångsynta, snåla och fördomsfulla människor. Hatar även när personer endast är ute efter bråk och drama hela tiden och inte har vuxit ifrån mellanstadiebeteende. Människor som bara antar saker och männsikor som sprider rykten har jag även väldigt svårt för. USCH.

Gillar

Kommentarer