need a change

Hej på er!! HUR SKÖNT är det inte med lov? Blir nästan tårögd när jag tänker på att jag har två veckors ledighet framför mig. Jag fick lov idag vid klockan halv tio, efter en timmes (väldigt tråkig, haha) avslutning tillsammans med klassen. Det var vääldigt ledsamt att säga hejdå till min fina Moa (HUR ska jag klara mig utan henne i två veckor?!) och förjävligt att säga hejdå till Fanny som tyvärr flyttar under lovet. Fanny och jag har varit superbra kompisar i fyra år, sedan vi träffades genom dansen i sjätte klass. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Älskar henne så otroligt jävla mycket, min finaste Fannuu.

Efter avslutningen blev jag hemskjutsad av mormor och morfar. De stannade här en stund och sedan gick jag upp till gymmet, för första gången på en vecka. Jag körde ett kort men intensivt och jobbigt armpass. Det blev underbar kontakt och härligt pump i både bicep och tricep. En fantastisk start på lovet! Passet ser ni nedan.

21:an bicepcurls - 3 set.
Triceppress maskin - 5x5, 36kg.
Pulldown i cable - 3 dropset, 15kg.
Hantelcurls - 3 dropset, 6kg/hand.
Overhead pull (15kg) + bänkdips - 4x10.
Scullcruschers - 3x10, 8kg.

Nu ska jag ha lite me, myself and I - tid. Jag ska fixa om i mitt rum. Det finns tavlor som ska tas ned och minnen som ska slängas. Jag har bett min mamma skriva ut några utvalda tumblr-bilder som ska sättas upp på väggen istället för tavlor på personer som inte längre betyder något. Sedan ska jag ta en lååång dusch och ha ett litet mini-spa med ansiktsmask, ögonbrynsplockning och nagelfix. Jag behöver verkligen slappna av och ta det lugnt, och så är det alltid lite kul att fixa sig extra inför julen! För jag firar ju faktiskt jul IMORGON!!

Vi hörs senare, ett inlägg om gårdagen kommer upp senare. XOXO!

Gillar

Kommentarer