New Years Eve

Hej alla finisar och HEJ 2017!! Jag har nyligen kommit hem från Selma och hade faktiskt tänkt att sova lite nu, men jag kände att det var bäst att uppdatera er lite innan. Jag hoppas att ni alla fick ett fantastiskt slut på 2016 och likså en fantastisk början på 2017. Det fick verkligen jag!
Till att börja med: jag kände mig så jävla snygg igår, mitt humör var på topp och jag hade så fina människor omkring mig. Mitt smink var verkligen ON POINT och likaså kläderna. Jag hade på mig en superfin klänning från Rebeccastella och matchade allt i silverglitter.

Kvällen började med middag där vi var elva tjejer. Vi åt tacos och cheesecake, körde lekar, drack champagne, dansade, fotade och snackade nyårslöften. Det var verkligen supertrevligt och jag kan stolt säga att jag verkligen har världens bästa vänner! Bilderna som vi fotade med systemkameran kommer upp i ett senare inlägg <3
Ovan ser ni det goda maten!! Efter middagen förflyttade vi oss till Selma, där festen var. Vi var kanske runt 30 pers där och hade det så himla roligt. Det var verkligen längesedan jag skrattade så mycket! Vid halv tolv gick vi ned till sjön för att träffa folk och fira in det nya året. Bilden i mitten är förövrigt den enda bilden jag fick på fyrverkerierna.. Jag var så rädd att få en raket på mig att jag inte vågade ha uppe mobilen. Sedan var jag ju upptagen med att önska alla ett gott nytt år och dela ut både nyårskyssar och nyårskramar, haha! Jag träffade så många fina människor nere vid sjön och jag fick höra så många fina ord. Det var så skönt att prata ut med vissa så att man slipper gå in i ett nytt år och vara osams. Det är guld värt, ska ni veta!

Efter tolvslaget efterfestade jag med ett helt annat gäng. Det var superkul och jag fick verkligen en underbar start på 2017!! Vid klockan 03 blev jag skjutsad till Selma där de hade lagat lite mat. Så vi åt och snackade ikapp lite, sedan sa vi godnatt och somnade. Jag var helt slut och hade ont i heela kroppen..
Gårdagens fina klänning byttes imorse ut mot myskläder. Vi vaknade vid halv tolv och började städa direkt. Det var riktigt äckligt, haha. Men vi lyckades få undan det mesta innan jag blev hämtad utav mamma. Och ja, nu sitter jag här i min säng, dödstrött och sjukt lycklig. Gårkvällen/natten var så otroligt bra, jag är så sinnessjukt tacksam över alla fina vänner jag har i mitt liv. Idag börjar uppdraget som vi lovade varandra igår: att göra 2017 till det bästa året någonsin!


Gillar

Kommentarer