Ni måste läsa dessa

Nytt år - nya böcker att läsa. Jag älskar ju att läsa böcker och har alltid gjort. Ni vet när man blir helt uppslukad och fullkomligt försvinner in i en annan värld, det för mig är magiskt. Så jag tänkte dela med mig av mina absoluta favoritböcker från olika kategorier. Jag läser helst kriminalromaner eller såna där typiska "tonårsböcker", men nedan hittar ni lite gott och blandat!

Spegelmannen tror jag är den senaste i Lars Keplers serie och enligt mig den bästa. Tror jag läste ut boken på ett dygn för det var helt omöjligt att lägga ifrån mig den. Svettades och blev riktigt rädd av att läsa men fy så bra den var! Kriminalroman/skräck som tar upp många viktiga ämnen.

Konsten att höra hjärtslag är den finaste boken jag läst. Blev helt betagen av den, omöjlig att lägga ned. Otroligt fint skriven kärlekshistoria som lämnade mig med många funderingar och tänkvärda aspekter av just kärlek.

We were liars, alltså!! Har sett denna överallt på TikTok och var tvungen att läsa den. Ångrar mig verkligen inte. Kärlek, vänskap, destruktiva relationer, lögner.. Den är så otroligt bra.

Ragga som du shoppar är en rolig tonårsbok om kärlek, vänskap och psykisk ohälsa. Skrattade högt flera gånger när jag läste den första gången och lika mycket när jag läste den igen, och igen.

Gillar