Nio mål för vecka nio

God morgon gänget, och glad måndag på er! Jag ska alldeles strax åka in till skolan. Som tur är så går jag bara till 12 idag, annars hade jag aldrig orkat, så trött som jag är.. Men det är ny vecka och nya tag som gäller, så därför hade jag tänkt att dela med mig av mina nio mål för vecka 9!

1. Sy upp min balklänning - Detta måååste göras så att jag kan börja leta efter skor, bh och accessoarer att ha till. Det är ju trots allt bara 103 dagar kvar.. (!!)

2. Skicka ut save the date till bal & student - Av samma anledning som ovan, det börjar närma sig och jag vill sjävklart att hela min släkt ska kunna komma, så att de inte bokar in annat haha.

3. Träna minst 5 pass - Det finns ju egentligen inga bortförklaringar, jag är bara så himla lat och det måste det bli ändring på.

4. Lyssna på en ny låt varje dag - Har min trogna spotifylista där det sällan hamnar nya låtar, måste uppdatera den och framför allt hitta lite nya låtar att lyssna på. För vem blir inte glad utav musik?

5. Äta alla mina matlådor - Haha, med detta menar jag alltså att jag ska trycka i mig mina lådor med ris och kyckling, inte köpa en baguette i skolan bara för att. Har varken ekonomi eller tid med det. Snart Napa ju, och hade gärna velat trivas till 100% med att gå runt i bikini då hehe.

6. Klicka hem bikinis - På tal om bikini, måste beställa hem nya. Kollade igenom mitt bikiniförråd igår och konstaterade att jag har två stycken som jag fortfarande kan ha..

7. Prioritera sömn - Inte ligga uppe halva nätterna med varken skolrelaterade saker eller sociala medier. Måste skärpa mig haha.

8. Börja se en ny serie - Denna punkt är väl motsägelsefull till den förra, men måste hitta en ny serier att följa. Har ni tips så skriv!!

9. Uppdatera här varje dag - Älskar ju att skriva här, är bara för lat. Så nu kör vi skärpning på alla fronter, haha!

Gillar

Kommentarer