not here to talk

Det bästa med att ha sovmorgon imorgon är att jag kan vara uppe extre länge idag och kolla på Gossip Girl. Just nu kollar jag på dagens fjärde avsnitt, hehe. Min kväll har verkligen varit riktigt bra! På vägen upp till gymmet hämtade jag och mamma ut julklappen som jag har köpt till mig själv, den supersnygga tröjan på bilden nedan!

Väl uppe på gymmet blev det back-attack och i slutet fick jag lite tips och råd från en kille som är/har varit PT! Så himla kul att få tips från någon som verkligen vet vad han snackar om. Han sa även att jag kunde fråga honom om tips/råd när som helst så skulle han hjälpa mig med övningar osv. Idag hjälpte han mig med min marklyftsteknik, för idag var marklyft i fokus. Detta är vad jag körde idag, och som ni ser körde jag 4 set på de flesta övningarna, och varje set innehöll 10 repetitioner. Alltså, jag körde tillexempel 18 kg - 10x1. Förstår ni?

Axelpress (maskin) - 14kg+18kg+14kg+14kg.
Sittande rodd - 14kg+18kg+23kg+23kg.
Liggade rodd - 7kg - 10x4.
Back Extensions - 18kg+23kg+41kg+50kg.
Latsdrag - 30kg - 10x4.
Ryggresningar - 15x4.

Marklyft:
20 kg - 10x1 (uppvärmning)
30 kg - 10x2, bra kontakt!
40 kg - 5x3, ganska jobbigt.
50 kg - 5x1, gick förvanansvärt lätt!
55 kg - 1x1, superjobbigt, hehe!
60 kg - 1x2 st !!! PB, så nöjd!

Ja hörni, 60 kilo klarar jag och nu är det endast 20 kg kvar till mitt mål.. WIHO!!

Efter träningen åkte jag och mamma upp till farmor en sväng för att kolla på alla bebiskläder/leksaker som hon och min faster köpte på Ullared idag. När jag kom hem därifrån blev det saffransgröt som avslutning på denna fina torsdag! Imorgon börjar jag dagen med en PW innan skolan tillsammans med mamma. Skolan går förhoppningsvis snabbt då vi bara har 2 lektioner och efter skolan ska jag gymma tillsammans med Linnea i min klass. Funderar faktiskt på att gå förbi hemmakväll och köpa en rejäl påse godis med, förstår inte hur jag kan vara så himla godissugen..? På kvällen ska jag troligtvis kolla på innebandymatch, har iallafall inget annat planerat. Vi får se hur det blir, helt enkelt! XOXOX!

Gillar