Ny design - hiss eller diss?

För det första: vad tycker ni om den nya designen? Jag tycker att den är skitsnygg, men ser den inte lite konstig ut när man läser bloggen via datorn? På datorn syns det en stor grå ruta under headern, och jag har ingen aning om hur jag ska få bort den.. Så kan inte ni kommentera vad ni tycker, ska jag behålla den trots rutan eller byta till en annan?

Okej, hej darlings! Herregud vad tiden springer iväg, klockan är ju redan halv två..?! Jag hade en supermysig dag igår, dock blev det lite för mycket "skräpmat", så jag har inte kunnat sova alls inatt. Magkatarr och illamående.. Ingen bra kombination, men som tur är så har det blivit bättre nu. Jag kom hem från jobbet runt nio imorse, och då skrev jag en massa tidsinställda inlägg innan jag powernapade lite. Nu har jag precis varit ute och övningskört med pappa och snart ska vi äta fisk. Här går det i 200km/h..

Planerna för dagen är att plugga (massor..), städa rummet och träna. Inte speciellt kul kanske, men behövligt. Ikväll kommer det upp en veckoplanering inför den kommande veckan, och jag kan avslöja redan nu att jag imorgon ska spela in en träningsrelaterad video till youtube. Har varit lite off där under den senaste tiden, men jag ska försöka ta mig tid och spela in lite videos igen. Tycker ju att det är så himla kul! Finns det några speciella videos ni vill se? Kommentera isåfall, för det hade verkligen hjälpt mig.

Jag hoppas att ni får en fantastisk söndag, så hörs vi senare!

Gillar

Kommentarer