Ny vecka - ny kurs

Vecka 4 är redan här (!?!?) och det innebär kursstart för vår andra psykologikurs. Mycket ny information och mycket planering för min del. Men lite annat roligt ska jag väl hinna med också. Här är mina planer inför den kommande veckan:

Måndag

Jag avslutar mitt nattpass på jobbet vid 08 och börjar inte skolan förrän 12. Så däremellan hoppas jag på lite frukost och trevlig sällskap hos mormor och morfar! Efter skolan blir det hem för yoga, det bästa på hela veckan!

Tisdag

En ledig dag och jag har tvättstugan bokad hela dagen. Ska ta en promenad till biblioteket också, och träna på kvällen.

Onsdag

På onsdag går jag i skolan mellan 10-15 och sedan ska jag direkt för att testa på den där nya sporten jag anmält mig till. Är redan supernervös haha! Kommer nog behöva åka hem till sängen direkt, har hört att det ska vara svinjobbigt.

Torsdag

Har jag tur så kan jag gå, haha.. Är ju en fördel när det är skola mellan 10-14. Efteråt ska jag hem för träning och myskväll med J.

Helgen

Förutom att jobba natt på söndag, så har jag NOLL planer. Herregud så skönt! Kanske blir utgång på fredag men inget är planerat. Vill i alla fall ha en mysdag med lilla familjen och bara ta det lugnt. Det är ju alltid behövligt efter en fullspäckad vecka!

Gillar

Kommentarer