Ny vecka, nya tag

Ja, ny vecka, nya tag och nya möjligheter - verkligen. Tentan är äntligen över och cirka ett ton ångest och stress har släppt från mina axlar och jag kan äntligen andas ut. Nu har jag bara massa roligheter att se fram emot. Hur UNDERBART är inte det? Här kommer mina planer inför vecka 50! (Herregud, inte mycket kvar av detta år nu)

Monday

Startar veckan med en fullspäckad måndag. Jobbar två pass, först 08-12 och sedan 16-22. Typ som delad tur fast hos två olika brukare. Kommer bli så kul! Var över ett år sedan jag var hos en av dem. Emellan passen ska jag julbaka med mormor!! Vi ska försöka oss på att göra lussebullar haha. Tror även att jag ska hinna med lite träning.

Tuesday

Skola och en helt ny kurs, äntligen är det dags för psykologi! Har föreläsning mellan 10-15, sedan är det raka vägen hem för gruppträning innan jag ska hem och mysa. Behöver verkligen en lugn kväll med lilla familjen <3

Wednesday

Som vanligt börjar onsdagen med spinning vid 06. Efter det är det skola mellan 10-13 och ett möte hos kuratorn efter det. Skönt! På kvällen står Abs & Ass, aka mitt favoritpass, på schemat.

Thursday

Torsdag får bjuda på sovmorgon följt av ett gympass. Jobbar 15-22 och hinner inte med så mycket mer. Men jag ser verkligen fram emot detta jobbpass, ska nämligen jobba med efterlängtade kollegor! Edit: jobbar 08-22 istället.. :)

Friday

I vanlig ordning kickas helgen igång med Abs & Ass vid 06 och sedan ska jag vistas i skolan mellan 10-15. Kvällen är oplanerad men jag vill så himla gärna se ett luciatåg, haha. Det är ju ändå lucia, och det om något ger ordentlig julkänsla! Har inte sett ett luciatåg sedan mi syster var lucia år 2014.

Weekend

Helgen är ännu utan planer. J's pappa fyller år och jag tror att det blir något slags firande. Annars hade jag väl behövt en lugn helg hemma i soffan, med en bra film och en påse lösgodis. LYX! Katterna fyller även 1 år (!!) på söndag och det ska ju absolut firas haha! Mina små pälsklingar <3

Gillar

Kommentarer