Nya utmaningar

Nu avslutar jag lovet med att skratta till Solsidan tillsammans med min underbara familj. Har precis ätit mycket god mat och haft min lilla "back to school"-rutin, i vanlig ordning efter alla lov. Jag vågade duscha trots det som hände igår och nu är jag väldigt trött och redo för morgondagen. Mitt höstlov har varit så bra! Jättelugnt och skönt, fyllt av träning och fina stunder med familj och vänner. Höjdpunkten var utan tvekan min fest! Nu är det bara ca 50 dagar kvar till nästa lov, och imorgon inleder jag en ny period i mitt liv! Min "deff-period", eller ja.. Nästan i alla fall!
I januari kommer jag att börja deffa STENHÅRT, utan minsta lilla fusk, i en och en halv månad, för att vara fit för vår utlandsresa. Eftersom att jag aldrig har deffat innan så tänkte jag att det skulle vara kul att testa! Inget superduperseriöst, utan mest för att testa. Så från och med imorgon tänkte jag ändra min kost lite för att se hur det fungerar och förbättrar träningsresultaten! Jag ska utesluta allt bröd, och ALLA sorters "godsaker" (så som kakor, bakelser, godis och snacks!) så gott det går! Jag kommer självklart att äta exakt vad jag vill till julen, men nu tänker jag faktiskt hålla igen och se om det blir någon skillnad! Jag tänker försöka att få mina dagar att se ut såhär: Frukost - GRÖT! Lunch - Skollunch eller äggröra Mellanmål - kvarg, frukt eller äggröra! Annat - proteinshake innan & efter träning! Kvällsmat - Kyckling/fisk, ris och grönsaker!

Träningen kommer att fortsätta i samma takt och på samma vis som nu! Jag ser detta som ett litet experiment, för att se om det verkligen funkar! Kommer att ta bilder på hur jag ser ut idag, för att senare jämföra det med hur jag ser ut efter 1 månads "deff"! Förhoppningsvis är musklerna mer synliga, hehe. Eftersom att jag fortfarande vill bygga muskler så kommer jag inte att utesluta alla kalorier eller allt fett. Äaaeeh hörni, ni förstår nog inte hur TAGGAD jag är på att anta denna utmaningen.. Med mig i detta har jag mamma & pappa som också ska "deffa", hehe! XOXOX!

Gillar