Nyårlöften inför 2016

Vara självisk och tänka på mig själv. Prioritera MIG i första hand och göra vad jag blir glad av, utan att HELA TIDEN tänka på andra och sätta deras behov först. Jag ska sluta bry mig om människor som inte visar mig respekt.

Ta vara på tiden och njuta av studen. Inte hela tiden tänka framåt och på vad som komma skall. Jag måste leva mera i nuet, njuta av vad som sker för stunden och carpa mer diems. Jag måste lära mig att inte alltid ha tusen bollar i luften och tänka, tänka, tänka heela tiden!

Fortsätta träna lika bra och mycket som under 2015! Mina mål är att klara av gbg-varvet, lyfta 100 kilo i mark och kunna göra ordentliga chins, pull-ups och dips. Jag ska äta så bra mat som möjligt och göra saker som bra för min hälsa, både psykist och fysiskt.

Vara glad och NJUTA! Inte låta någon få mig att må dåligt. Jag ska aldrig tillbaka till de mörka tankarna som snurrade i mitt under 2015. Jag ska bara vara så himla glad, leva och göra saker utan att "övertänka" allt. Mitt nya motto är "it's no big deal". Med det menar jag att allt inte behöver spela så stor roll. Allt behöver inte vara välders största deal eller betyda så mycket. Jag ska bara göra saker för att det är kul och för att JAG vill! Jag ska bara vara glad, lycklig och må så himla bra!! Resa, upptäcka saker, gå på konserter, festa, gå kurser, lyfta tungt och ha det så jävla kul.
Gillar

Kommentarer