OBSESSED

FEM SAKER JAG ÄR MER ELLER MINDRE BESATT AV: → ATT FIXA NAGLARNA. Eller okej, inte just att fixa naglarna - men att ha fixade, fina och fräscha naglar. Mår typ dåligt nu när mina naglar är korta och "nakna", haha. Tycker att det är såå fint med fixade naglar!

→ SERIER, behöver jag ens skriva något mer..? Vill alltid ha något att kolla på, för jag är inne på datorn nästan alla timmar om dygnet. Älskar att multitaska så vill alltid ha något serieavsnitt att se på. Har kollat på de flesta serier och älskar typ ALLA!

→ ATT FÅ SKRIVA AV MIG. Det gör jag här på blogge varje dag och det är något jag har gjort under hela mitt liv. Först var det dagböcker i form av böcker, sedan på datorn i dokument på Word, i anteckningar på mobilen och sedan fyra år tillbaka skriver jag av mig här på bloggen. Jag skriver en privat dagbok nu också och tycker att det är så skönt att få sätta ord på mina tankar.

→ MASKINEN. För er som inte vet det så är det en svensk musikgrupp som jag har lyssnat på i måånga år. Men nu har jag verkligen fått upp ögonen för dem igen och har lyssnat sönder varenda låt. Riktigt bra!

→ QUOTES från weheartit eller Tumblir. Det finns så fina citat att jag blir helt mållös. Kan sitta i timmar och bara kolla på citat, haha.

Gillar

Kommentarer