ONÖDIG DAG

ÄNTLIGEN har jag tid att uppdatera bloggisen! Jag har precis lämnat in en uppgift som jag har gjort klart nu under eftermiddagen. Så himla skönt att äntligen vara klar. Resten av dagen kommer gå åt träning och MAT, haha.. Om jag orkar ska jag nog ut och träffa lite kompisar, men är tyvärr väldigt trött.

Hur har er dag varit? Min dag har varit bra, men enligt mig var det väldigt onödigt att åka till skolan. Eftersom att bussarna går så sällan härifrån så var jag tvungen att åka in vid 07:20 även att min första lektion var inställd. Jag löste dock det smidigt genom att åka till mormor och morfar istället för att sitta i skolan och glo i två timmar. Hemma hos dem åt jag blåbärsgröt till frukost (ny favorit!) och sedan pluggade jag lite innan jag somnade en stund. Vid halv tio skjutsade mormor mig till skolan och då hade jag min första lektion - engelska. Där hade vi ett litet klassråd och fick tyvärr reda på att vår klass ska splittras till hösten. Sedan fick vi gå. Då hade jag 1,5 timme på mig innan nästa lektion började, så då åkte jag hem till mormor och morfar igen. Där åt jag korvstroganoff, pluggade och - ja, ni gissade rätt - sov.

Vid 11:40 var det dags för svenska, där vi fick jobba på valfri plats (alltså hade jag kunnat jobba hemifrån..) och sedan hade vi en timmes hål innan vi gick på vår naturlektion i 5 minuter (!!!!) för att få reda på vårt betyg på det senaste provet. Ni hör ju.. Jag hade egentligen kunnat sluta vid 11 idag. Det positiva med att jag var kvar i skolan var att jag fick reda på att jag fick A i alla svenska nationella prov, samt att jag får A i slutbetyg i natur! Så himla kul då jag verkligen har kämpat för det.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag. Ge gärna lite inläggsförslag. Vad vill ni läsa om? Jag är helt tom på ideér! Xx.

Gillar

Kommentarer