ONSDAGEN I BILDERVid 05:30 imorse ringde larmet, och en halvtimma senare satt jag på bussen påväg mot Färjestaden. Såhär fin var min utsikt imorse och det var 11 grader varmt. Härligt!!

Idag gick jobbet mycket snabbt och under lunchen hade vi vilda diskussioner, haha.. Jag åt kyckling och ris med jordnötssås till lunch idag och det var så himla gott!


När jag skulle sluta var jag sååååhäääär trött och hade ont i hela kroppen..
Som tur var väntade gofika på ett mysigt kafé i Gårby, för att fira att Neah idag är fem månader gammal, hihi. Jag åt en ostfralla och en enorm brownie.. Efter det var jag rejält mätt.Efter fikat gick vi runt i de mysiga gårdsbutikerna. Vi köpte inget men hittade en fin handduk som hette "Vanna"!! Hur sjukt är inte det eller?! Jag har aldrig tidigare hittat NÅGONTING med mitt namn på, så snacka om att vi blev chockade.

På hemvägen handlade vi ingridientser så att vi kunde laga köttbullar till middag. Jag och min faster hjälptes åt med maten och den blev riktigt god! Vi har precis ätit och jag har även fixat matlådor inför hela nästa vecka samt två frukostar och lunch inför morgondagen. Nu hade jag tänkt att kolla lite på TV innan det är bedtime.. Jag mår tipptopp, och det hoppas jag att ni också gör! XOXO.


Gillar

Kommentarer