Onsdags-listan

Jag har... ångest över att det endast är 3 veckor kvar på praktiken. Vill verkligen inte sluta jobba där. Men samtidigt är jag överlycklig över att det snart är dags att komma tillbaka till campus och få träffa alla fina klasskompisar.

Jag vill... ta mig tid att läsa en riktigt bra bok som inte är kurslitteratur. Så om ni har tips tar jag tacksamt emot!

Jag gillar... min vardag just nu. Är så tacksam över min praktikplats som håller mig sysselsatt, att kunna komma hem och laga mat, träna och spendera kvällarna i telefonsamtal med fina vänner och familj.

Jag måste... rensa min garderob. Igen. Blir aldrig nöjd och känner aldrig att jag har kläder att ha på mig trots att min garderob är överfull. Vill skänka bort massor för att få lite bättre koll på vad jag har.

Jag får... fjärilar i magen av att tänka på allt roligt jag har inplanerat. Släktkalas, jul, nyår i nära framtid. Och så har jag äntligen fått tag i biljett till Defqon 2022 (!!) tillsammans med en av mina närmsta vänner och hennes kompisar. Det är så sjukt, längtar såsåsååå mycket trots att det är över ett halvår kvar.

Jag kan inte... förstååå hur jag inte lyssnat på Taylor Swift innan?! Har verkligen fått upp ögonen (öronen?) för henne nu i och med hennes re-release av ett gammalt album. Är helt fast!

Jag undrar... hur det är fysiskt möjligt att vara så trött som jag är. Helt matt i kropp och hjärna varje dag efter jobbet trots att jag just nu sover riktigt bra för första gången på ett år.

Jag längtar till... julen. Jul är ju min absoluta favorithögtid och trots att den julen kommer bli väldigt annorlunda så längtar jag. Första julen då vi får äta frukost hos farfar på kyrkogården istället för hemma i hans hus. En ny tradition jag ändå ser fram emot, trots att jag såklart hade önskat att allt vore som vanligt <3

Gillar