ONSDAGSMORGONIdag vaknade jag vid 08:00 efter att ha sovit såå gott i uppåt tio timmar. Dock drömde jag en hel del, vilket jag har börjar göra på sistione. Inte mardrömmar direkt men extremt konstiga drömmar. Det första jag gjorde när jag vaknade (förutom att kolla mobilen, hehe) var att ta på mig myskläder. En oversize tröja, mjukisbyxor och söta stickade tofflor. Mys!


Sedan blev det frukost-time. Idag blev det vaniljte, avokadoknäcke och naturell yoghurt med lite olika frön. Jag har även börjat äta minst en halv apelsin varje morgon, så det gjorde jag även idag. Vitaminrikt och framförallt gott!

Efter frukosten utövade jag min dagliga ansiktsvårdsrutin. På morgonen använder jag mig av de två produkterna ovan samt en mjukgörande ansiktskräm från samma märke.Sedan blev det dags för smink! Jag brukar inte sminka mig speciellt mycket utan använde endast concealer, mascara och solpuder.


När jag hade sminkat färdigt mig tog jag parfym och bytte om till kläderna som jag ska ha på mig i skolan.

Sedan borstade jag håret och tänderna, packde väskan och tog på mig yttekläder. En alldeles vanlig morgon! Nu ska jag gå till bussen som går om en stund, hoppas att ni alla får en fantastisk dag! XOXO!

Gillar

Kommentarer