Onsdagsmys

Godkväll på er! Nu är svenskatalet inskickat, jag har nötat lite (läs: mycket) matte, skrivit runt 20 tidsinställda inlägg och gjort lite kaseinpudding som ska ätas om en stund. Jag valde att skippa gymmet idag eftersom att jag har ont i ljumsken. Tror att jag sträckte den på idrotten idag, tyvärr. Pappa kände sig inte heller frisk och jag hade dessutom ingen lust att gå upp till gymmet.. Avslutar istället denna dagen med pudding och TV-mys, det får bli ett dubbelpass på gymmet imorgon istället, hehe.

Om drygt en timme börjar ett program om förintelsen, dagen i ära. Men innan jag sätter mig i soffan ska jag packa inför morgondagen och skriva klart mitt cv. Kul, kul! Imorgon är det torsdag och även sista skoldagen denna veckan. Vi har nämligen studiedag på fredag och det tackar jag inte nej till! Troligtvis ska jag ta en fika på stan tillsammans med tre superfina tjejer. På kvällen blir det nog till att kolla på fotboll om mina kompisar får bestämma, haha..

Hoppas att ni alla mår super, vi hörs! Förresten.. 8 februari, som sagt. Kan knappt vänta till att få dela med mig av vad som ska hända!! Är så fruktansvärt taggad, nervös och lite rädd. XO!

Gillar

Kommentarer