OPERATION SAFI

Hej snyggingar! Idag vaknade jag upp till ett grått och mulet väder, vilket resulterar i att jag fortfarande inte har bytt om från pyjamasen. När jag vaknade uppdaterade jag mina sociala medier, tittade lite på youtube och sedan kollade jag på ett avsnitt av Modern Family samtidigt som jag åt frukost. Nu har jag suttit i soffan en stund, läst och bara myst. Jag började läsa pappas bok "Operation Safi", som jag egentligen inte fick läsa. Eller fick och fick.. Pappa tyckte inte att jag skulle läsa den för att jag kommer få mardrömmar. Men nu när jag väl har börjat läsa så kan jag inte sluta, trots att jag får mer ont i magen för varje sida jag läser.

"Operation Safi är en skräckvision i romanform om de möjliga konsekvenserna av organiserad terrorism och den sårbarhet vi själva byggt in i våra samhällen". Bra, fängslande och otroligt otäck. Jag älskar den!

Annars då..? Jag mår finfint om man bortser från att jag har ont i halsen. En rejäl träningsvärk från gårdagens pass börjar smyga sig på och jag njuter av att bara ta det lugnt. Men klockan börjar närma sig tolv och jag borde egentligen ta tag i livet och bädda sängen, plocka ihop tvätt och packa inför Öland. I eftermiddag ska jag och mamma åka in till mormor och morfar en sväng och sedan ska jag vidare till Fanny. Vi hörs, hoppas att ni får en fin dag!

Gillar

Kommentarer