OSUNT FÖRHÅLLANDE

Att vara i ett förhållande är för det mesta helt underbart, i alla fall utifrån de förutsättningar att det är en sund relation där båda parterna mår bra. Med en sund relation menar jag respekt, att båda blir sedda och hörda, lagom svartsjuka och lagom "bråk". Att båda känner sig uppskattade och älskade. Vad är en osund relation då? Och hur vet man att man lever i en sådan..? Nedan ser ni några punkter (vissa tagna från andra internetsidor, vissa är mina egna åsikter) som jag tycker visar på att relationen är osund och destrukriv. Om allt för många av dessa punkter träffar in på ens förhållande kanske man bör tänka över ifall man mår bra i sin relation..
TECKEN PÅ ATT DU LEVER I ETT OSUNT FÖRHÅLLANDE:

    • Efter gräl kommer sällan ordentliga ursäkter, ilskan avtar men egentligen reds aldrig problemet ni först började bråka om ut. Eller så får en av er alltid be om ursäkt, oavsett om det var dennes fel eller inte, på grund av att den andra parten aldrig någonsin säger förlåt. Problemen kan även ligga och bubbla länge innan de åter igen tas upp till ytan.

    • Ni litar inte på varandra och måste ständigt ha koll på vad och vem er partner skriver till. Du kanske till och med känner att du måste ta bort/blockera personer av motsatt kön från din partners facebook och instagram. (Tillit är så himla viktigt i ett förhållande och utan det känns det ganska meningslöst med ett förhållande, i alla fall i mina ögon. Det kan inte vara hälsosamt att vara så svartsjuk.)

    Gillar

    Kommentarer