peptalk

Peptalk till mig själv och alla som befinner sig i samma situation som jag gör just nu.

Vänner kommer och går, så kommer det vara genom hela livet. Det är ingen nyhet, men det är inte heller något man kan förbereda sig på. Därför gör det ont när det väl händer.

Låt det göra ont när vänskapen tar slut, för det är jävligt jobbigt. Och det gör ont. Det är hemskt när en vänskap tar slut om det inte är på bådas villkor. Det är okej att det gör ont och det är okej att du är ledsen, men fastna inte i ledsamheten.

Låt det göra ont, gråt, torka tårarna och kom upp på fötterna igen. HItta nya vänner att umgås med, vänner som vill vara med dig och som värdesätter dig. För varför ska du gråta över människor som uppenbarligen inte vill vara med dig, när det finns SÅ många där ute som skulle för att få vara din vän?

Var ledsen, för du har all rätt att vara det, men en dag kommer du att inse att det inte är värt dina tårar. Tacka för de fina minnena ni skapat, och gå sedan ut och skapa fler minnen med andra kompisar. Jag vet att jag får det att låta lätt, men egentligen är det inte svårare än vad du gör det till.

"Remember the time you thought you never colud survive? You did, and you can do it again" är ett citat jag tar åt mig mycket av nu. Jag har gått igenom detta innan, jag har förlorat människor som var hela min värld. Det gjorde så ont att jag trodde att jag skulle dö, men jag överlevde. Och det kommer jag utan tvekan att göra denna gången också.

Det suger, det gör ont och det är riktigt jävla jobbigt - men det är bara att hålla huvudet högt och kämpa på. Gårdagen var en riktigt jobbigt dag och därifrån kan det bara bli bättre. Det är bara att ta en dag i taget, omge mig av människor som gör mig glad och KÄMPA PÅ. Just nu är det jobbigt men det blir bara bättre. Idag mår jag helt okej. The only way is up. Ta hand om er och kämpa på, ni är fighters precis som jag. <3

Gillar

Kommentarer