PICKNICK I SOLSKENET

Hej på er, vilken fin dag jag har haft. Eller ett fint dygn, för det var ju faktiskt så längesedan jag uppdaterade här. Jag har i alla fall haft det HUR BRA SOM HELST och jag mår som en prinsessa.

Igårkväll tog jag tåget in till stan där jag blev upphämtad av Fanny och hennes syster. Vi köpte chips, dipp och pizza innan vi åkte hem till dem och kollade på skräckfilmen "Ouija". Senare på kvällen, runt tio, träffade jag och Fanny en väldigt saknad vän, Hannah. Vi tre var ute till klockan (ish) halv ett och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var så mysigt! Jag och Fanny somnade runt två efter att ha skrattat halvt ihjäl oss åt allt, haha..
Idag vaknade vi vid elva, åt frukost, fixade iordning oss och tog bussen till Fannys mormor och morfar. Där solade jag medan Fanny klippte gräset och sedan blev vi bjudna på god mat innan vi åkte iväg på en mysig picknick. Vi åkte till en liten badplats där vi fikade, solade, lyssnade på Emmaboda-låtar och (faktiskt!!) badade! Det var alltså årets första dopp för vår del, och fy-fan vad kallt det var.. Men vi hade det i alla fall så roligt och mysigt. Vid fyra tog jag bussen in till stan igen och där mötte jag upp min pappa och syster. Pappa hade planerat en överraskning för oss och det var att vi skulle gå och köpa födelsedagspresenter <3 Vad vi fick får ni se om en vecka. Innan vi åkte hem köpte vi jättegod italiensk glass, och nu sitter jag hemma i soffan och ska kolla på Criminal Minds samt slipa på mitt CV. Åh, jag är så lycklig nu och mår så himla bra. Allt går åt rätt håll, det vill säga uppåt, och på fredag fyller jag år!! Jag hoppas att ni också mår bra. XO!

Gillar

Kommentarer